Att handla med binära optioner

23 oktober, 2016 by lindab | Filed under Okategoriserade.

Jag går i starka funderingar att handla med binära optioner efter att ha läst lite på sajten jag refererar till. Jag har alltid trott att binära optioner var en bluff men efter att ha läst om att finansverket reglerar marknaden är jag övetygad om att det inte är det. Eller ja, sålänge det är reglerade mäklare vi pratar om. Oreglerade mäklare lurar med all säkerhet allt och alla på pengar. Jag har alltid haft ett stort intresse för högriskinvesteringar för att det gör mycket högre avkastningar jämfört med vanlig aktiehandel.  Har man inte tålamod att sitta flera år och vänta på avkastning kan detta vara något.

Jag har dock alltid varit skeptiskt till binära optioner, vet inte varför.. främst för att andra har berättat för mig att man ska vara skeptiskt till det. Plattformarna är ju dock reglerade som finanisella instrument. Läste även en artikel på NASDAQ om binära optioner. Jag har ju svårt att tro att NASDAQ skulle erbjuda denna handel om det var en bluff.

Nasdaq

Vart ska man handla?

Detta är den stora frågan, jag har mer eller mindre bestämt mig för att investera 10 000 SEK i binära optioner som ett test, tänkte att jag skulle återkoppla här och berätta hur det går lite senare. Nu har jag dock svårt att bestämma mig för vart jag ska handla. Banc De Binary och IQ Option känns som två heta alternativ. Där Banc de binary är en klassisk och väldigt säker plattform och IQ Option är en mer modern plattform. Den senare av de två har dessutom fått varma rekommendationer fråga flera seriösa sajter. Det kanske är bäst att splitta min budget och investera den i två olika mäklare?

Kommer följa upp mer er hur det går

Min tanke är att göra ett litet test av binära optioner, främst för att stilla min egna nyfikenhet men också för att låta er veta hur det går och om binära optioner är en seriös investeringsform. Jag hade tänkt att dokumentera hela processen med bilder och kanske även lite videos. Förhoppnings får vi ut ett positivt resultat av det här.

För er som inte känner till binära optioner

Jag länkar till sajten ovan och har även lånat ett textstycke från dom som på ett enkelt sätt förklarar vad binära optioner är för något:

”När du ska handla med binära optioner är det meningen att du ska försöka förutsäga om ett visst aktieindex, en råvara eller en valuta kommer att vara mer eller mindre värd inom den löptid du har valt. Om du har förutspått att den underliggande tillgången (till exempel ett aktieindex) ska gå upp i värde och den gör det har du tjänat pengar på det. Du kan även chansa på att aktien går ner i värde och det ger samma resultat om du har gissar rätt. Så på sätt och viss kan man säga att handel med binära optioner är ett slags mellanting mellan vadslagning och kortfristig penningplacering. Notera att handel med binära optioner är en högriskinvestering. Du kan göra väldigt stora vinster men också förlora dina investerade pengar snabbt. Därför är det extremt viktigt att du testar dig fram i ett tempo som du känner dig bekväm med”

Exakt det där bör förklara varför jag tycker att binära optioner verkar vara en väldigt attraktiv investeringsform. Det handlar om att förutse kursutvecklingar och du kan endast få två möjliga utfall. Upp eller ner. Det innebär att om du har rätt mer än 50% av gånger kommer du definitivt att kunna göra pengar på det här.


Comments are disabled