Hur lyckas man med kontakterna med kunderna?

7 juni, 2017 by lindab | Filed under Okategoriserade.

Som företagare träffar man väldigt mycket människor. Det är en viktig del av företagande att vara social och att skapa nätverk. Utan kontakter kommer man inte särskilt långt, och det vet alla framgångsrika företagare. Vad är då viktigt i kontakter med befintliga och potentiella kunder? Jag tror att det mest grundläggande är att man är sig själv och att man bjuder på sig själv. Det är också viktigt att se och bekräfta de man träffar så att de känner sig sedda. Lyckas man med allt detta då tror jag man har kommit väldigt långt. Men det finns ytterligare en aspekt som jag tror är viktig.

Första intrycket och utseende spelar roll!

Leendet säger alltJag tror att första intrycket av en människa kan vara avgörande för hur relationen utvecklas. När det gäller det första intrycket så är så klart utstrålning och vad man säger viktigt. Men jag tror även att ens utseende kan vara avgörande. Därför brukar jag alltid tänka igenom hur jag ska klä mig beroende på vad jag har inplanerat i kalender. Har jag mycket möten med högt uppsatta personer då ser jag till att klä mig korrekt och prydligt. Ska jag sitta hemma spelar kläderna inte så stor roll – då passar jag på att gå runt i mysbyxor.

Leendet

När jag möter nya potentiella kunder brukar jag försöka le mycket. Jag tror att glädje smittar och kan jag få de jag möter att trivas och må bra då har jag kommit en första bit på vägen mot en ny affär. Jag har alltid varit nöjd med mina tänder och mitt leende men på senare tid har jag märkt att mina tänder har gulnat. Därför har jag börjat undersöka möjligheterna till blekning av tänderna. Efter att ha läst en Beconfident recension så har jag bestämt mig för att satsa på deras produkter som verkar väldigt bra. Deras kunder ger goda omdömen och det verkar vara prisvärda och effektiva produkter som ger ett riktigt bra resultat. Så nu har jag beställt ett paket och väntar på att det ska komma. Det ska bli spännande att se vilken skillnad detta kan göra. Det känns väldigt smidigt att kunna bleka sina tänder hemma på ett naturligt och bra sätt som är skonsamt mot tänderna. Jag tänker också försöka lägga om min kost så att tänderna inte ska gulna ännu mer än vad de redan gjort. Spännande att prova något nytt!


Comments are disabled